Welkom bij Autobedrijf de Krogten

Wij zijn hét Autobedrijf in Breda als het om de in- en verkoop, APK-keuring en reparatie van personenauto’s gaat. Autobedrijf de Krogten staat voor goede service en het leveren van betaalbare kwaliteit. Wij beschikken dan ook over een team van enthousiaste werknemers dat altijd voor uw klaarstaat. U krijgt bij ons de service die u van een betrouwbaar autobedrijf verwacht.

Het RDW logo
Banden Autobedrijf De Krogten
Banden Autobedrijf De Krogten

Onze voorraad

Verkopen?

Wij zijn geïnteresseerd in het kopen van auto’s van elk merk, elk bouwjaar en kilometerstand. Ook wanneer de auto wat schade heeft kunnen wij een bod doen wat passend is bij het voertuig. Kom gerust eens bij ons langs voor een vrijblijvende waardebepaling van uw auto.

Wanneer u uw oude auto inruilt bij de aankoop van een nieuwe occasion bij ons dan maken wij een mooie deal met u.

Werkplaats / APK

Autobedrijf de Krogten is een modern autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats met alle benodigde apparatuur en inrichting voor APK keuringen. Wij maken gebruik van moderne testapparatuur voor diverse automerken en hiermee stellen wij een snelle en deskundige diagnose aan uw auto om u zo spoedig mogelijk weer mobiel te krijgen. Wij hanteren een hoge kwaliteitsnorm en maken gebruik van kwalitatief goede onderdelen tegen een betaalbare prijs.